Page 1 of 1

Message Board Upgrade

PostPosted: Thu Feb 19, 2004 2:45 pm
by James
I have upgraded the bord to the latest version of PHPBB, so if anyone has anything weird happen to them, please PM me and tell me what!

Member numbers under you avatar on posts and avatars on the opening page will be back soon!

PostPosted: Thu Feb 19, 2004 3:03 pm
by chloe55
is that why when i clicked on the black hole from the index page it came up wtih a random message about inserting something.. i dunno. but when i clicked again it worked.

PostPosted: Thu Feb 19, 2004 3:05 pm
by Beth
yeah i got that too, was a tad confused for a while.

PostPosted: Thu Feb 19, 2004 3:07 pm
by James
Yeah, and now I've managed to add the frickin member number thign 3 times and can't figure out why!

PostPosted: Thu Feb 19, 2004 3:17 pm
by chloe55
it's not showing up atall now heh.

maybe the thing to say you want it is like printing stuff. click ONCE and be patient!!

PostPosted: Thu Feb 19, 2004 3:28 pm
by James
I am going slightly insane, but IT WILL NOT BEAT ME!

PostPosted: Thu Feb 19, 2004 3:43 pm
by lauralollipop
Please ensure both the install/ and contrib/ directories are deleted



i got that message a minute ago.

PostPosted: Thu Feb 19, 2004 3:49 pm
by chloe55
yeh yeh that's the one i meant, heh

PostPosted: Thu Feb 19, 2004 3:53 pm
by Matt
james,

i'm here if you need a hand with anything.

have you got config.php set up for the correct MySQL version?

PostPosted: Thu Feb 19, 2004 4:12 pm
by James
Cheers Matt!

I tried installing the 'member number' mod that display your member number in the topic below post no etc.

It then added it twice and each time I tried it added more! So I then put all the original files back as the were (after I'd sucessfully upgraded to ver 2.0.6).

I then decided to install the EZMOD program which installs the mods for you - installed EZMOD fine, then installed the default mod (Country Flags) and it fucked viewtopic.php, so I just restored that!

PostPosted: Thu Feb 19, 2004 4:14 pm
by chloe55
Could not obtain post/user information.
DEBUG MODE
SQL Error : 1054 Unknown column 'u.user_from_flag' in 'field list'
SELECT u.username, u.user_id, u.user_posts, u.user_from, u.user_from_flag, u.user_website, u.user_email, u.user_icq, u.user_aim, u.user_yim, u.user_regdate, u.user_msnm, u.user_viewemail, u.user_rank, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_avatar, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_allowsmile, p.*, pt.post_text, pt.post_subject, pt.bbcode_uid FROM phpbb_ddsposts p, phpbb_ddsusers u, phpbb_ddsposts_text pt WHERE p.topic_id = 7524 AND pt.post_id = p.post_id AND u.user_id = p.poster_id ORDER BY p.post_time ASC LIMIT 0, 30
Line : 393
File : /homepages/12/d76275278/htdocs/dumdums/bored/viewtopic.php
 


:/

PostPosted: Thu Feb 19, 2004 4:17 pm
by Beth
i got all that too. meh.

PostPosted: Thu Feb 19, 2004 4:20 pm
by James
Yeah - that was just an error message.

I have undone the changes I made, so everything should be fine at the moment.

Weird things make keep happening for a while (but I hope not!), but fear not - I have EVERYTHING backed up exactly as it was before I started messing with stuff!

PostPosted: Thu Feb 19, 2004 4:37 pm
by Matt
james,

is there a SQL script to alter the tables?

i find those EZMOD things never work, because they assume every mod is applied in a particular order.

PostPosted: Thu Feb 19, 2004 6:50 pm
by liddleruth
wierd thing: the bored has issues with what posts are new, and have new replies etc. all the message links are white like i havent clicked them before & stuff.....

does this mean i should eat cookies or something?

PostPosted: Thu Feb 19, 2004 7:02 pm
by Sal
Agh, james, SQL sucks so much. Give up before it eats the board!

SELECT e.last_name, d.department_name, d.location_id, l.city
FROM employees e, departments d, locations l
WHERE e.commission_pct > 0
AND e.department_id = d.department_id
AND l.location_id = d.location_id

ARGH.

Matto, I did get 92.5% on my sql assignment though : D

PostPosted: Thu Feb 19, 2004 8:40 pm
by Barney
woo this post is all double dutch to me

i think i will join ruth and just eat cookies!!

PostPosted: Thu Feb 19, 2004 10:45 pm
by Ali
Mmmm coooookie.

PostPosted: Thu Feb 19, 2004 11:28 pm
by behooved girl
liddleruth wrote:does this mean i should eat cookies or something?


bless ruth :)

nothing has gone weird for me at all today.

PostPosted: Fri Feb 20, 2004 1:01 am
by Mark Everclear
just noticed the online/offline/hidden icons are gone.. shame, that.

PostPosted: Fri Feb 20, 2004 1:43 am
by James
It will all be back soon!

PostPosted: Fri Feb 20, 2004 2:04 am
by Barney
aww james don't work too hard!!!

soon be time for celebrations!!!

PostPosted: Fri Feb 20, 2004 10:13 am
by Matt
Sal wrote:Agh, james, SQL sucks so much. Give up before it eats the board!

SELECT e.last_name, d.department_name, d.location_id, l.city
FROM employees e, departments d, locations l
WHERE e.commission_pct > 0
AND e.department_id = d.department_id
AND l.location_id = d.location_id

ARGH.

Matto, I did get 92.5% on my sql assignment though : D


hehe.. woooo....

SQL is good, i think the board would be kinda stuck without it too...

PostPosted: Tue Mar 24, 2009 6:20 pm
by Matt
Can we have phpbb3 now? Please?